Vesti

02.10.2017

Kompaniji Agrounik je ukazana velika čast da bude domaćin sednici Odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti sa temom: Obnovljivo korišćenje prirodnih resursa u seoskim područjima Srbije.

22.09.2017

Ministar Nenad Popović, Saša Stojanović pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i dr Ivan Rakonjac direktor Fonda za inovacionu delatnost posetili su našu kompaniju u petak  22. septembra 2017. Ministar Nenad Popović je najavio novi ciklus kreditiranja inovacionih projekata.

11.09.2017

Kompanija Agrounik je uzela učešće u humanitarno – edukativnoj akciji „Ljubav bez granica“ koju je pokrenuo „Net magazin“ u cilju podrške bolesnoj deci iz Dečje bolnice "Olga Dedijer" u Beogradu.

11.09.2017

Kompanija “Agrounik” učestvovala je na najvećoj jesenjoj smotri agrara, 14 po redu Šumadijskom sajmu poljoprivrede koji je organizovan pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

08.09.2017

Manifestacija je započela tribinom koja se održala u Centru za kulturu, na kojoj je dr Snežana Đorđević, govorila o primeni mikrobioloških preparata Uniker, Unistart, Slavol S i Slavol u organskoj proizvodnji.

28.08.2017

Agrounik kao i svake godine je podržao dva velika sajma šljive u Osečini i Gradačcu u želji da proizvođačima pružimo sve potrebne informacije o našim proizvodima i razmenimo iskustva. Cilj nam je da vam izađemo u susret i pomognemo u svakom segmentu vaše proizvodnje.

Pages