Agrounik na poljoprivrednom sajmu Interagro 2018

24.09.2018

Agrounik na poljoprivrednom sajmu Interagro 2018

U periodu od 20. do 22. septembra, Agrounik je učestvovao na XVII Međunarodnom poljoprivrednom sajamu „INTERAGRO 2018“ u Bijeljini. Ovo je najveća i najznačajnija sajamska manifestacija ovog tipa, na teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Na štandu Agrounika predstavljeni su proizvodi za tretman zemljišta, folijarnu prihranu, inokulanti za silažu i sredstva za održavanje higijene.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, ona je najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj, Semberija je poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posetioci se imali priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, mineralnih đubriva, semenskog i sadnog materijala, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane.

Ovo je prilika da se na sajmu, poljoprivredni proizvođači upoznaju sa  našim novim dostignućima, dobiju naučno-stručna savetovanja kako bi unparedili svoju proizvodnju.

Ukoliko nemate priliku da posećujete sajmove ili želite dodatne informacije uvek nam se možete obratiti putem sajta ili društvenih mreža , rado ćemo izaći u susret.