AGROUNIK NA TEAM BUILDINGU

24.12.2017

AGROUNIK NA TEAM BUILDINGU

U periodu od 21.12. do 23.12.2017. zaposleni firme Agrounik Srbija, Agro-nika Hrvatska, Agrounik BiH i Biounik održali su team building u prostorijama firme u Šimanovcima. Stvaranje čvrste veze među zaposlenima i i konstantno ulaganje u znanje i obuku zaposlenih neohodno je za sam napredak firme i jačanje njenog tima.

Prof. dr. Snežana Đorđević  je zaposlenima održala predavanja u oblasti mikrobiologije zemljišta, bioremedijacije, ishrane bija. Predstavljen je nov proizvod mikrogranulisano mikrobiološko djubrivo  - Unimax koji predstavlja novu generaciju mikrobioloških djubriva kod kojih su bakterije nanete na specijalne nosače.

Drugi dan je obeležila celodnevna obuka inženjera, D. R. Gilbert-a, o uspešnom procesu pregovaranja i pozitivnom uticaju na kupce i tržište. Naši inženjeri su imali priliku da obrade savremene poslovne teme, nove prodajne pristupe i tehnike vezane za princip motivacije, uspeha i uticaja.

Direktor firme Uroš Đorđević održao je prezentaciju o predhodnoj godini, osvrnuvši se na postignute rezultate i uspeh, na ideju i viziju firme koja povezuje savremenu nauku i modernu poljoprivrednu proizvodnju. Predstavio je nove strategije i ideje u kojima će Agrounik nastaviti da ulaže u naučna istraživanja i razvoj novih proizvoda koji će unaprediti poljoprivrednu proizvodnju. Najavio je izlazak Slavola na Rusko tržište, kao i naučno-istraživačke domaće i inostrane projekte.

U večernjim satima organizovano je druženje za sve zaposlene uz zakusku i prigodnu muziku. Tom prilikom su pohvaljeni najbolji radnici u različitim sektorima a direktoru prodaje Siniši Simonović za 10 godina rada u Agrouniku uručen je prikladan poklon.