Agrounik na team buildingu u Zasavici

19.06.2018

Agrounik na team buildingu u Zasavici

Kompanija Agrounik svake godine održi letnji i zimski team building. Na letnjem team buildingu 19. i 20. juna zaposleni firme Agrounik,Biounik, Agro-nika Hrvatska, Agrounik BiH i Agrounik Makedonija posetili su Specijalni rezervat prirode Zasavicu.

Ovaj prirodni rezervat stavljen je pod zaštitu države 1977. godine kao prirodno dobro I kategorije od izuzetnog značaja. Posebnu vrednost rezervata čine ugrožene biljne vrste. Neke od njih se u Srbiji mogu naći samo ovde.

Posle upoznavanja sa Zasavicom i njenim vrstama, produžili smo u vožnju brodom močvarom Zasavice gde nas je rečni vodič upoznao sa rečnim vrstama i legendama rezervata. Druženje je nastavljeno uz prigodnu muziku i večeru, kao i prijateljsku fubalsku utakmicu između kolega .

Drugi dan bio je rezervisan za intenzvni trening vožnje u Navaku. Kako je vožnja deo svakodnevnih aktivnosti, ovo je pravi trening sa zahtevnim i intenzivnim programom.

Pored edukativno - rekreativnih aktivnosti Agrounik ima za cilj stvaranje pozitivnog, pouzdanog i efikasnog tima, poboljšanje komunikacije među zaposlenima, jačanje timskog duha i samopouzdanja, preuzimanje rizika i odgovornosti, donošenje odluka i kreativno rešavanje problema.