Prestižno priznanje za inovativnost pripalo kompaniji Agrounik

24.02.2017

Prestižno priznanje za inovativnost pripalo kompaniji Agrounik

S ponosom vas obaveštavamo da je kompanija Agrounik na sinoćnoj svečanoj ceremoniji u hotelu Hayatt dobila priznanje u potkategoriji EY Inovativni preduzetnik godine! Nagrada je uručena prof. dr Snežani i Urošu Đorđević.

Međunarodna revizorsko konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje prestižnu nagradu EY Preduzetnik godine već jubilatni peti put, a o najuspešnijem preduzetniku i ostalim pobednicima u potkategorijama odlučuje nezavisni žiri.

Za nas je ova nagrada posebno važna jer inovativnost spada u 10 naših najvažnijih vrednosti i motiviše nas da i u budućnosti radimo na originalnim idejama i da ulažemo u nauku jer se to sigurno isplati i daje ozbiljan doprinos razvoju kako poljoprivrede u našoj zemlji, tako i privrednom i ekonomskom rastu šire.

Kompanija Agrounik odavno je prepoznala značaj osavremenjivanja poljoprivredne proizvodnje i zato konstantno radimo na novim tehnologijama i kreiramo inovativne proizvode koji na brži, lakši, efikasniji i zdraviji način mogu unaprediti proizvodnju.

Naš moto je „nauka od laboratorije do njive“ i uspeli smo jedinstvenim pristupom da povežemo naučni rad preko proizvodnje, primene kod poljoprivrednih proizvođača i implementacije nauke u privredu što je prepoznato u našoj zemlji i inostranstvu.