Nagrade

Golden Superbrand  za NAJINOVATIVNIJU KOMPANIJU 2015/2016 godine.

Program Superbrands danas je prisutan u više od 80 zemalja širom sveta. Agrounik je dobitnik nagrade Golden Superbrand za NAJINOVATIVNIJU KOMPANIJU 2015/2016 godine.

Kriterijumi za dobijanje statusa Superbrand Serbia zasnovani su na tri glavne osobine brenda: prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost i odgovorno poslovanje

Superbrands Srbija osnovao je Simeon Tsomokos 2006. godine i od tada je u ulozi organizatora TGI Group International d.o.o., kompanija koja se bavi korporativnim komunikacijama i upravljanjem manifestacijama. Program vodi povezano privredno društvo iz Atine u Grčkoj, Symeon G. Tsomokos S.A. (SGT).

superbrands

Međunarodna nagrada za liderstvo, tehnologiju i inovaciju

U konkurenciji više od 80 zemalja iz celog sveta, AGROUNIK d.o.o. je dobitnik Međunarodne nagrade za liderstvo, tehnologiju i inovaciju "International star for leadership in quality Paris 2011".

Nagrada se dodeljuje za poslovanje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

Kriterijumi za dodelu nagrade: dobri poslovni rezultati, zadovoljstvo kupca, planiranje i donošenje odluka, ljudski resursi, procesi u proizvodnji. Odluku o nagradi donela je selekcija Međunarodnog komiteta u Parizu.

 

 


Cvet uspeha za Ženu zmaja

Prof. dr Snežana Đorđević, osnivač i vlasnik AGROUNIK d.o.o je dobitnica nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“ 2009. godine. Nagrada joj je dodeljena za „najevropskiju žensku firmu.“ Nagrada Udruženja poslovnih žena „Cvet uspeha za ženu zmaja“, jedino je priznanje namenjeno podršci i afirmaciji ženskog preduzetništva u Srbiji. Ova manifestacija, dobila je međunarodni karakter jer je Evropska komisija, „Cvet uspeha za ženu zmaja“ uvrstila u svoj zvaničan program.


Povelja Kapetan MiŠa Anastasijević

AGROUNIK d.o.o. je dobitnik priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolje malo i srednje preduzeće u 2008. godini.

Ovo priznanje se svake godine dodeljuje za doprinos razvoja preduzetničke kulture i stvaralaštva. Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević”, dodeljuju Privredna komora Srbije, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu i kompanija Medija invent.


Blic preduzetnik

AGROUNIK d.o.o. je proglašen za najbolje malo i srednje preduzeće, a prof. dr Snežana Đorđević za preduzetnika 2008. godine. Nagradu dodeljuje jedan od najtiražnijih dnevnih listova “Blic” i Banka Intesa. Nagrada je počela da se dodeljuje 2007. godine, a ideja organizatora je da se podstakne preduzetnički duh i da mala preduzeća dobiju prostor da pokažu rezultate. U nastojanju da unaprede poslovnu klimu za preduzetnike projekat su podržali ministarstva ekonomije i finansija, Agencija za strana ulaganja i promociju biznisa SIEPA, Privredna komora Srbije i Nacionalna služba za zapošljavanje.


Idea MaĐarska

Priznanje za inovaciju 2005.

Na Međunarodnoj izložbi pronalazaka u Mađarskoj “IDEA” 2005. godine prof. dr Snežana Đorđević, je za recepturu SLAVOL-a, dobitnica priznanja za inovaciju.

Izložbu organizuje Udruženje „Idea – Club 13” iz Mađarske I jedna je od značajnijih međunarodnih manifestacija u ovoj oblasti.

 


Brisel Eureka

Prof. dr Snežana Đorđević je za recepturu SLAVOL-a, na Međunarodnom sajmu inovacije, istraživanja i novih tehnologija, dobitnica priznanja za inovaciju. Priznanje joj je uručeno 2005. godine. Brisel Eureka je najznačajnija svetska sajamska manifestacija u ovoj oblasti.

Priznanje na samom početku proizvodnje Slavola govori da je jedinstvena formula ovog đubriva odmah na početku bila prepoznata kao nova dimenzija u đubrenju ne samo u Srbiji već u celom svetu.

  


Novosadski sajam

Velika zlatna medalja 2004

AGROUNIK d.o.o. je za proizvodnju mikrobiloškog đubriva SLAVOL dobitnik Zlatne medalje Novosadskog sajma. Nagrada je dodeljena 2004. godine na Međunarodnom sajmu preduzetništva.

Od samog početka proizvodnje SLAVOL-a, kvalitet ovog đubriva je prepoznat kao nova dimenzija u đubrenju. AGROUNIK d.o.o. je svojim proizvodom dokazao da je naučni rad moguće pretočiti u proizvod a zatim ga na uspešan način plasirati na tržište. Nagrada na Međunarodnom sajmu preduzetništva na Novosadskom sajmu samo je potvrda da je AGROUNIK d.o.o. od samog početka bio na dobrom putu.


Tesla fest

Srebrna plaketa 2004

Prof. dr Snežana Đorđević, koja je sastavila recepturu za prirodno mikrobiološko đubrivo SLAVOL, dobitnica je srebrne plakete, na Međunarodnom sajmu inovacija, znanja i stvaralaštva “Tesla fest”, 2004. godine.

Srebrna plaketa na ovoj manifestaciji koja nosi ime jednog od najpoznatijeg svetskog pronalazača Nikole Tesle, potvrđuje da SLAVOL svojom specifičnom formulom predstavlja pravi patent.

Organizator “Tesla festa” je Savez pronalazača Srbije. Na ovoj manifestaciji svake godine učestvuje više od 300 izlagača iz različitih evropskih zemalja.